Ankara'da gerginlik sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Ankarada gerginlik sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2014 11:13

Ankara'daki oy sayımındaki tartışma ve gerginlik sürüyor.

Haberin Devamı

Ankarada gerginlik sürüyor
Yenimahalle’de ilçe oylarının birleşiminin yapıldığı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerginlik yaşanıyor.

Az önce merkeze gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek ve AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ile CHP’li grup arasında tartışma çıktı.

Otobüslerle AK Partili grupların da Nazım Hikmet önüne gelmeye başladığı ve Kapusuz’un AK Partililere dağılmaları yönünde baskı yaptığı iddia edildi.

İtiraz üzerine YSK, saat 15.00’e kadar Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ne görevli olmayanların girişini yasakladı.

AK Partili Kapusuz ve beraberindekiler dışarda bekliyor.

Ankarada gerginlik sürüyor
CHP Ankara'da ''seferberlik'' ilan etti

Haberin Devamı

CHP'LİLER DE GELDİ

Yenimahalle İlçe Seçim Kurulu’nun seçim dolayısıyla geçici olarak oyların birleşiminin yapıldığı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ne CHP milletvekilleri Levent Gök, İzzet Çetin, Süheyl Batum ve Sinan Aygün de geldi. Gök, merkezin önünde yaptığı açıklamada “Arkadaşlarımız içerde yapılan itirazlar üzerine değerlendirme yapıyor. Bütün partilerin temsilcileri içerde” dedi. Gazetecilerin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz’un sabah saatlerinde merkeze geldiği ve bir gerginlik yaşandığı iddialarını sorması üzerine Gök, “Doğal olarak iktidar partisine mensup milletvekilli ya da bakanlar gelince bir elektriklenme oluyor, herkesin dikkatli olması lazım. Seçim kurullarımız görevlerini yapmaya çalışıyorlar. Onlara yardımcı olacağız, çalışmalar normal sürüyor içerisi sakin herhangi bir gerginlik yok.”

Ankarada gerginlik sürüyor
YSK BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA ETTİ

Ankarada gerginlik sürüyor


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!